Studio C – Walkway Sign

Studio C Walkway Sign

This sign used to hang on the walkway at the back of Studio C at Pebble Mill.  Studio C was originally the entrance foyer, which was then converted into the studio for Pebble Mill at One. It was later used for Good Morning with Anne and Nick.  At the back of the foyer was a corridor which led to Studio A, Make Up and the dressing rooms.  This corridor had to be closed when Studio C was being used, so that people weren’t walking through the back of shot.  When the Studio was in use only the top sign was displayed, with the lower one being taken up and down, depending on whether you were allowed to walk through or not.

The sign was rescued by James Patterson from Pebble Mill before it was demolished and is now proudly displayed in the Post Production area of BBC Birmingham, in the Mailbox, next to the sink and the drinks machine!

Stay Informed

Choose the way you would like to be notified for latest posts.

Bookmark & Share

Share this with your friends.

No Comments yet

Be the first to write a comment

Leave a Comment